X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Sommarlyssna på Lifs poddserier

8 juli 2022
Bild på Jenni Nordborg och Alexander Sommensjö

I podcasten Läkemedelsbranschen diskuterar vi brännande frågor inom Life Science, sjukvårdspolitik, hållbarhet och andra samhällsområden där svenska läkemedelsföretag är viktiga spelare. Passa på att lyssna ikapp på våra serier om digitalisering, hållbarhet och valet 2022 under sommaren. I höst kommer nya avsnitt.

Alla avsnitt av Läkemedelsbranschen finns på Podbean och där du brukar lyssna på poddar.

Våra poddserier

Väljarna & valet

Sjukvårdsfrågan blir het under valet 2022. Men hur ser partiernas sjukvårdspolitik egentligen ut och vilka lösningar har de på problemen som väljarna klassar som mest angelägna? I Väljarna & valet intervjuar Lif representanter för alla riksdagspartier.

 

Life Science och hållbar utveckling

Lif har tagit fram ett hållbarhetsmanifest för den forskande läkemedelsbranschen. I serien Life Science och hållbar utveckling diskuterar vi hållbar utveckling med avstamp i manifestet tillsammans med nyckelpersoner inom branschen, politiken och Myndighetssverige.

 

Läkemedelsbranschen och digitaliseringen

I Läkemedelsbranschen och digitaliseringen diskuterar experter från Lifs medlemsföretag spännande ämnen som hälsodata, digitala tjänster och den forskande läkemedelsbranschens utmaningar inom digital hälsa.