X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Lif söker pressansvarig och kommunikatör

11 maj 2022
Post-it-lappar på glasruta

Är du en skicklig kommunikatör som förstår värdet av proaktiv PR? Brinner du för kommunikationens möjlighet att påverka? Nu finns två spännande tjänster där du får vara med och driva PR & kommunikation för oss, de forskande läkemedelsföretagen i Sverige.

Är du en skicklig kommunikatör som förstår värdet av proaktiv PR? Brinner du för kommunikationens möjlighet att påverka? Nu finns två spännande tjänster där du får vara med och driva PR & kommunikation för oss, de forskande läkemedelsföretagen i Sverige.

Läs mer om tjänsterna

Foto på kontaktpersonen
Peter Leander Chef politik och kommunikation

Chef politik och kommunikation

Politisk expert

Talesperson för branschens ekonomiska fotavtryck