X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Nordic Biobank Conference 2022

Biobank Sverige står som värd för Nordic Biobank Conference 2022, 8–10 mars i Göteborg. Konferensen arrangeras gemensamt av Danmark, Norge, Island, Finland och Sverige och kommer att samla personer intresserade av biobankning från hela norden. Dagarna ska främja och inspirera till nordiska samarbeten inom biobankning och därmed stärka nordens konkurrenskraft inom biobanksområdet. Lifs Frida Lundmark modererar paneldiskussionen.

Konferensen hålls på engelska.

Den 31 december 2021 är sista dag att anmäla sig till ett reducerat pris.

Program (uppdateras löpande)

Mer om konferensen och anmälan