X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Inbjudan: Governance i och effekter av innovationssatsningar

16 mars 2021 kl. 12:00-14:00
Digitalt
Anordnas av: Stiftelsen Leading Health Care och Usify

Hur kan innovationssatsningar leda till genomförande och spridning av nya produkter och arbetssätt? Detta verkar vara en av de svåraste frågorna vi har att besvara inom life science-sektorn.

Stiftelsen Leading Health Care har på uppdrag av Swelife och Medtech4Health, två av Vinnovas strategiska innovationsprogram, gjort en studie av utlysningar och försöken att sätta och mäta effektmål. Sara Modig, Usify, har på uppdrag av Medtech4Health hjälpt till att sammanställa material kring utvärdering av deras projektportfölj.

Tillsammans bjuder vi in till ett seminarium där LHC och Usify utifrån våra studier och erfarenheter resonerar kring governance i innovationssystem och hur vi ska se på effektlogiken i finansierade projekt. Tar vi hänsyn till den omgivning i vilka resultaten ska landa? Värderar vi projektlogik eller framtida verksamhetslogik och resultat? Bidrar satsningarna till en transformativ systemförändring?

Tid: tisdag 16 mars  kl. 12.00 – 14.00

Plats: Digitalt. Länk kommer efter anmälan.

Medverkande:

Moderator: Hans Winberg, Generalsekreterare, Stiftelsen Leading Health Care (http://leadinghealthcare.se/)

 

Anmäl dig här (https://mailchi.mp/medtech4health/90fnr6r8aj)