X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Världscancerdagen 4 februari 2021

4 februari 2021 kl. 09:30-12:30
Digitalt
Anordnas av: Nätverket mot cancer

På Världscancerdagen den 4 februari 2021 kommer man att uppmärksamma och tala om tidig upptäckt. Syftet med Världscancerdagen är att öka kunskapen om cancerpatienternas och närståendes situation hos allmänhet, profession och beslutsfattare. Att skapa intresse och driva diskussion kring prioriterade frågor som minskade orättvisor i cancervården och stärkta patienträttigheter. Lifs Dag Larsson deltar under programpunkten "Regulatoriska hinder ex ersättningssystem, lagstiftning, regler. Vad behövs nationellt?".

Läs mer och anmäl dig på Nätverket mot cancers hemsida.