X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Nationella cancerstrategin 10 år

3 februari 2020 kl. 10.00-19.00
Aula Medica, Karolinska Institutet
Anordnas av: RCC i samverkan och Socialdepartementet
Sista anmälningsdatum: 5 december 2019

RCC i samverkan och Socialdepartementet vill uppmärksamma att nationella cancerstrategin fyllt 10 år. LIFs Anders Blanck deltar i panel om introduktion av innovativa metoder för diagnostik och behandling av Cancer: Ny kunskap måste snabbare nå patienten.

Arrangemanget är öppet för alla som är engagerade i utvecklingen av cancervården i Sverige; vårdprofessioner, ledningar och beslutsfattare i hälso- och sjukvården, patientföreträdare, patienter, närstående, akademi, näringsliv, politik, myndigheter, medier och andra organisationer.

Program (pdf)