Kalendarium

Här finner du information om våra kommande utbildningar och seminarier. Här listas även ett urval av evenemang där någon från LIF deltar som talare eller paneldeltagare.

12
maj
12 maj Sky apartments, Tornbyvägen 1, Linköping

Läkemedelskommittén i Region Östergötland bjuder tillsammans med Läkemedelsindustriföreningen (LIF) in till ett vårmöte för medlemsföretag och kommitténs expertgrupper. Syftet med dagen är att skapa en tidseffektiv arena för kunskapsutbyte om läkemedel och läkemedelsbehandling.

3
jun
3 jun Hus 100, Akademiska sjukhuset, Uppsala

Save the date: Nu utvecklas patientöversikter för åtta cancerdiagnoser – viktiga verktyg för patienter och för vårdens medarbetare. Men patientöversikterna innebär också en förstärkning och utveckling av kvalitetsregistren – som i sin tur innebär möjlighet till utveckling av nya behandlingsstrategier, forskning, utveckling och uppföljning av nya läkemedel, kunskap om biverkningar samt som beslutsunderlag för att främja en jämlik vård. 

10
sep
10 sep City Life - konferens och möten

För fjärde året i rad genomförs samarbetet Mötesplats Läkemedel, ett organiserat informationsutbyte och strukturerat mötesformat med enskilda möten mellan läkemedelsföretag och Region Stockholms läkemedelskommittés expertgrupper.