Kalendarium

Här finner du information om våra kommande utbildningar och seminarier. Här listas även ett urval av evenemang där någon från LIF deltar som talare eller paneldeltagare.

27
sep
27 sep Bygget fest konferens, Norrlandsgatan 11, Stockholm

I Sverige insjuknar omkring 600 personer årligen i blodcancersjukdomen myelom. Behandlingsmöjligheterna fortsätter att utvecklas men kräver ofta olika kombinationer av läkemedel vilket kan bli kostsamt. Möt professor Ola Landgren, chief Myeloma Service, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, New York som berättar om sina erfarenheter med utökade kombinationsbehandlingar. LIFs Anders Blanck deltar i slutpanelen.

27
sep
27 sep City Life, Sveavägen 63, Stockholm

Läkemedelsindustriföreningen LIF bjuder in till möte för att informera om arbetet med att ta fram nya EU-anpassade riktlinjer för IVD i kliniska läkemedelsprövningar. Läkemedelsverket, som leder arbetet i Sverige, deltar i mötet för att svara på frågor och inhämta synpunkter.

15
okt
15 okt Member's Salon, European Parliament, Brussels

Breakfast Discussion Tuesday 15 October at the European Parliament, Brussels

18-19
nov
18 - 19 nov Radisson Blu Plaza Hotel Oslo

En unik möjlighet att träffa representanter från tillsynsmyndigheter och andra experter inom klinisk forskning. Lyssna på de senaste nyheterna och aktuella trender och nätverka med professionella kollegor från Norden. LIF är medarrangör.

19-21
nov
19 - 21 nov City Conference Centre, Stockholm

Prioriteringskonferensen är en mötesplats för dig som arbetar med prioriteringar inom hälso- och sjukvård på ett eller annat sätt och ett forum för kunskapsutbyte. LIFs VD, Anders Blanck, deltar i en programpunkt om Läkemdelsutredningen.

10
dec
10 dec Stockholm Waterfront

Teman för Pharma Outsourcing i år är bl a erfarenheter av användning av CROs och outsourcing av preklinisk forskning och fas I. LIFs VD Anders Blanck deltar.