X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

7 – 8 november 2022 kl. 13.00–16.00 / 09.00–16.00
7 nov, Campus Flemingsberg / 8 nov, Konferens Aula Medica, Solna
Anordnas av: ATMP Sweden

ATMP Sweden 2022 Stockholm

ATMP Sweden med stöd av innovationsmiljön ”ATMP 2030” och kompetenscentrumet Centre for Advanced Medical Products (CAMP) bjuder in till spännande konferensdagar 7–8 november. Programmet består av en eftermiddag den 7 november i Flemingsberg samt en heldagskonferens den 8 november på Karolinska Institutet, Aula Medica i Solna.

7 november

Programmet den 7 november belyser ATMP-aktiviteterna, forskningen och nätverket av verksamheter i Flemingsberg. Under denna halvdag (ca kl. 13–16) kommer även möjlighet finnas att delta på guidade turer av utvalda verksamheter inom KI campus syd och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Etermiddgasfika ingår.

Programmet denna dag hålls på engelska.

Anmälningslänk 7 november Campus Flemingsberg

8 november

Konferensen den 8 november är en heldagskonferens (ca kl. 9–16) som har ett nationellt fokus på ATMP-ekosystemet i Sverige. Vi samlar det svenska nätverket av aktörer och intressenter inom ATMP för att stimulera kunskapsdelning och samarbete.

Programmet denna dag hålls på svenska.

Lunch och för- och eftermiddagsfika ingår.

Anmälningslänk 8 november Konferens Aula Medica

 

Deltagande på konferensdagarna är gratis.

Program

Program kommer inom kort att finnas tillgängligt här.