X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Läkemedelsbranschen och digitaliseringen – avsnitt 6

4 mars 2022

Andrea Bengtsson (Merck) och Louise Hommerberg (Takeda) gästar podden för ett samtal om nyttan med hälsodata, hur läkemedelsföretagens tjänster "bortom pillren" skapar värde för vården och patienterna och annat aktuellt inom området digital hälsa.

På drygt 40 minuter hinner de bland annat diskutera varför digitaliseringen är nyckeln till jämlik vård i hela Sverige, hur data om läkemedelsanvändning kan bidra till innovation och optimerade behandlingar, Fass som en framtida arena för gemensamma tjänster och möjligheterna när läkemedel kopplas ihop med digitala stöd.

Läkemedelsbranschen och digitaliseringen: avsnitt 6

Miniserien ”Läkemedelsbranschen och digitaliseringen”

Serien bjuder på en inblick i hur företagen ställer om och hur det digitala både kan utveckla vården och effektivisera den. Här diskuterar experter från Lifs medlemsföretag spännande ämnen som hälsodata, digitala tjänster och den forskande läkemedelsbranschens utmaningar.

Programledare är Lifs digitala expert Magnus Lejelöv.

Lyssna: Alla avsnitt finns här och på de vanliga poddplattformarna.