X

Din webbläsare stödjs inte längre!

Din webbläsare, Internet Explorer, är för gammal och stödjs inte längre av detta verktyg. Vänligen uppdatera din webbläsare till Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Nytt avsnitt av podden Läkemedelsbranschen och digitaliseringen

18 februari

Mia Tillgren Moreau från Abbvie och Jesper Olsson från läkemedelsdistributören Tamro diskuterar egenmonitorering, hur företag kan samarbeta kring digitalisering och vikten av hälsodata för att göra Sverige till ett Life Science-land i framkant.

Ibland är läkemedelsföretagen konkurrenter, ibland partners. Var kan vi tillsammans driva på den digitala utvecklingen för att sätta Sverige på kartan och patienten i centrum? Mia Tillgren Moreau och Jesper Olsson talar bland annat om ett projekt om teknikneutral egenmonitorering i cancervården som Tamro och ett antal företag arbetar med.

De diskuterar även hälsodata för optimal vård på alla nivåer och ledarskap inom Life Science, interoperabilitet kontra systemoberoende teknik i hälso- och sjukvården – bland mycket annat.

Läkemedelsbranschen och digitaliseringen: avsnitt 5

Miniserien ”Läkemedelsbranschen och digitaliseringen”

Serien bjuder på en inblick i hur företagen ställer om och hur det digitala både kan utveckla vården och effektivisera den. Här diskuterar experter från Lifs medlemsföretag spännande ämnen som hälsodata, digitala tjänster och den forskande läkemedelsbranschens utmaningar.

Programledare är Lifs digitala expert Magnus Lejelöv.

Lyssna: Alla avsnitt finns här och på de vanliga poddplattformarna.